BD Best Drivers Nummela-Vihti on nuorekas autokoulu Nummelan ja Vihdin keskustassa. Meille tärkeitä arvoja ovat oppilaiden turvallisuus ja kalustomme ekologisuus sekä asiakaslähtöinen nopeus kortin suorittamiseen.

Oppilaat saavat suunnitella ja toteuttaa niin ajoonlähtöpaikan (B-koulutuksessa) kuin myös ajoharjoituksen sisällön, näin saamme harjoittelusta aitoa, yksilöllistä ja motivoivaa.Kortin suorittamisen aikataulu on täysin kiinni oppilaan omasta tahdosta.Ennätys on B-kortista A-korttiin,jonka suorittamiseen meni vain 6 vuorokautta!

Kalustonamme ovat pienikulutukselliset Volvo V60 D2 sekä Seat Leon automaatti autot, joiden polttoaineen kulutus on jopa alle 4 litraa/100km.


Best Drivers Nummela-Vihti on toiminut ajokouluttajana yli 30 vuotta. Aktiivisella kouluttautumisellamme pystymme vastaamaan tämänpäivän liikenteen haasteisiin tarjoamalla turvallista, huomioonottavaa ja ympäristöystävällistä koulutusta. Meille on myönnetty ISO 14001 laatu- ja ympäristösertifikaatti.

Palveluamme laajennettiin Vihdin keskustaan syksyllä 2013.

Oppitunnit suoritetaan virtuaalitunteina, vaikkapa kotona, tarvitset vain nettiyhteyden,kaiuttimet, kameran ja mikrofonin.Tunnit(45min/oppitunti) voit suorittaa ma-to klo 14-21 välisenä aikana.

Nummelassa Infotunnit pidetään kahvila Il Puntossa ja Vihdin kirkonkylällä Cafe Tutan ja autokoulun omissa tiloissa.Infotunnilla rakennetaan jokaisen toiveiden mukainen aikataulu!

Nouda ILMAINEN CashBack kanta-asiakaskorttimme ja ota edut käyttöön!

Mottomme on:

"Se pidetään, mikä luvataan"

Tee sinäkin haaveistasi totta ja tule meille oppimaan!

Kari Vaarna
Liikenneopettaja