BD Best Drivers Nummela-Vihti on nuorekas autokoulu Nummelan ja Vihdin keskustassa. Meille tärkeitä arvoja ovat oppilaiden turvallisuus ja kalustomme ekologisuus.

Oppilaat saavat suunnitella ja toteuttaa niin ajoonlähtöpaikan (B-koulutuksessa) kuin myös ajoharjoituksen sisällön, näin saamme harjoittelusta aitoa, yksilöllistä ja motivoivaa.

Kalustonamme ovat esimerkiksi uudet  ja pienikulutukselliset Volvo V60 D2 sekä Seat Leon automaatti malliset autot, joiden polttoaineen kulutus on jopa alle 4 litraa/100km.


Best Drivers Nummela-Vihti on toiminut ajokouluttajana jo pitkään. Aktiivisella kouluttautumisellamme pystymme vastaamaan tämänpäivän liikenteen haasteisiin tarjoamalla turvallista, huomioonottavaa ja ympäristöystävällistä koulutusta. Meille on myönnetty ISO 14001 laatu- ja ympäristösertifikaatti.

Palveluamme laajennettiin Vihdin keskustaan syksyllä 2013.

Nyt myös mahdollista suorittaa oppitunnit myös virtuaalitunteina, vaikkapa kotona, tarvitset vain nettiyhteyden, kameran ja mikrofonin. Voit suorittaa myös osan luokassa ja osan virtuaalisesti tai ihan miten haluat!

Nummelassa oppitunnit pidetään kahvila Il Puntossa ja Vihdin kirkonkylällä autokoulun omissa tiloissa.

Nouda ILMAINEN Lyoness kanta-asiakaskorttimme ja ota edut käyttöön!

Mottomme on:

"Se pidetään, mikä luvataan"

Tee sinäkin haaveistasi totta ja tule meille oppimaan!

Kari Vaarna
Liikenneopettaja